A3 - Freelancer program de coaching pentru freelanceri si antreprenori

Program de business & sales coaching pentru freelanceri

  • Dacă ești freelancer, foarte bun în serviciul pe care îl oferi pieței dar vânzările acestui serviciu îți creează probleme, atunci acest serviciu este pentru tine. (ex:  webdesigner, coach, trainer, programator, avocat, consilier imagine, consilier financiar etc.)
  • Dacă vii din postura de angajat și, pornind o afacere pe cont propriu, ți-ai dat seama că nu este chiar cum pare, că trebuie să te ocupi tu de toate, de la curățenie și întreținere, până la marketing online și offline, contabilitate, vânzări și să mai și oferi serviciul sau produsul pentru care ai pornit inițial afacerea, atunci acest serviciu este pentru tine.
  • Dacă ai pornit pe cont propriu dar rezultatele concrete – clienții, vânzările, încasările și profitul – întârzie să apară, atunci acest serviciu este pentru tine.
  • Dacă ești freelancer și afacerea ta este în creștere dar, treptat, îți dai seama că timpul nu îți  mai ajunge și în curând va trebui să  dezvolți o echipă sau vei începe să pierzi clienți, atunci acest serviciu este pentru tine.
  • Dacă ai pornit o afacere din pasiune, crezând că tot ceea ce ai de făcut este să îți faci treaba bine și clienții vor veni, și totuși acest lucru nu se întâmplă, atunci acest serviciu este pentru tine.

Obiectivul programului

În funcție de obiectivele tale, ne axăm pe:

  • Creșterea vânzărilor și încasărilor tale.
  • Construirea unui sistem personalizat care să îți permită ție, ca și freelancer, atât să practici profesia în care excelezi, cât și să faci bani din asta.

Durata programului

10 săptămâni

Costul programului

0 euro. Dacă nu este exact ceea ce ai nevoie, costul este de 0 euro. Dacă într-adevăr te ajutăm și măcar jumătate din ce am spus mai sus se întâmplă, oricum nu mai contează cât costă, pentru că îl acoperi fără probleme din creștere și faci profit lună de lună mult după ce s-a încheiat.

Contactează-ne acum, ca să te ajutăm să îți crești vânzările:

0743.427.881 sau pe mail la shadi@deacum.com